12/1/11

Ο κύριος Μπουμπούκος που παγκαλίζει και o Homo Fasistus

Υπό τους ήχους των Manowar,των οποίων οι πεποιθήσεις είναι ξεκάθαρες στα τραγούδια τους(οι μεταλάδες γνωρίζουν τι εννοώ)συγγράφεται το σημερινό άρθρο που αφορά τον Μπουμπούκο και τις δηλώσεις του στην εκπομπή του Αυτιά.
Ο εν λόγω κύριος εξέφρασε την άποψη ότι οι άνθρωποι που δεν πληρώνουν τα διόδια,έχοντας παράλληλα δημιουργήσει και το αντίστοιχο κίνημα,δεν είναι ΠΟΛΙΤΕΣ αλλά....... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
Έτσι θα το έγραφε και αυτός...με κεφαλαία στις επίμαχες λέξεις...

Το μάθαμε και αυτό λοιπόν...μάλιστα κύριε Μπουμπούκο.Οι πολίτες πλέον είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με δεξιές,ακροδεξιές ή και φασιστικές αντιλήψεις και σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση με αριστερές,κομμουνιστικές ή αναρχικές.
Άρα ο κόσμος που δεν έχει να πληρώσει τα διόδια που αυξήθηκαν με τα νέα μέτρα(όπως αυξήθηκαν οι τιμές στα εισητήρια,ο ΦΠΑ κ.α)είναι όλοι τους κομμουνιστές!!!!Βέβαια για τον κύριο Μπουμπούκο κομμουνιστής = μίασμα = απολίτιστος = άξεστος = ζώο = κάτι διαφορετικό από τον homo fasistus που αντιπροσωπεύει ο ίδιος.
Στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και στην ελληνική τηλεόραση ακούγονται και τονίζονται τέτοιες απόψεις χωρίς καμία παρατήρηση ή έστω μια ενόχληση βρε (homo fasistus) αδερφέ.
Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που σε δύσκολες εποχές για τους πολίτες,αναδεύουν τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους και λένε τέτοια πράγματα στην τελεόραση,μόνο και μόνο για να εκδηλώσουν την έντονη αντίθεση και έχθρα τους απέναντι σε απόψεις που διαφέρουν από τις δικές τους κατα πολυ.
Αλήθεια κύριε Μπουμπούκο έχεις βρεθεί ποτέ σε κατάσταση που να μην μπορείς να πληρώσεις τα διόδια,τα οποία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στους δρόμους και έχουν και αυξημένη τιμή;;;;
Όχι βέβαια...Τυχαίο;;;Δεν νομίζω...και πως να βρεθείς όταν εισπράτεις 70000 ευρώ τον χρόνο και έχεις και παράπονο κιόλας ότι σου μείωσαν τον μισθό!!!!!!Χωρίς να υπολογίζουμε τα άλλα εισοδήματα βέβαια...λες και κάνεις σωστά την δουλειά σου ως βουλευτής...αν και αυτοί που σε ψηφίζουν προφανώς είναι ευχαριστημένοι.
Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα(τα διόδια είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα)δεν ενδιαφέρονται πλέον για πολιτικές προτιμήσεις...έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα ζητήματα.Για παράδειγμα η επιβίωση τους...κάτι που εσένα δεν θα σε απασχολήσει ποτέ.
Πόσο χαμηλά θα φτάσεις κύριε Μπουμπούκο;
Και γιατί σε ενόχλησε τόσο το κίνημα των πολιτών;;;
Μήπως επειδή υπηρετείς το κόμμα της κωλοτούμπας και θες να αβαντάρεις την κυβέρνηση;;
Ή μήπως επειδή θεωρείς ότι...τα διόδια καλώς αυξήθηκαν μιας και η ποιότητα των δρόμων είναι πολύ υψηλή;
Σιγά τους δρόμους που έχουν φτιαχτεί...εδώ και δεκαετίες δίνονταν τεράστια ποσά για το οδικό δίκτυο και το αποτέλεσμα είναι δρόμοι με χιλιάδες λακούβες,δρόμοι με άσφαλτο πιο ψιλή και από το φύλλο που ανοίγει η μάνα μου,δρόμοι που έχουν σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη...
Πάμε πάλι στον homo fasistus...αυτή είναι η δημοκρατία σου κύριε Μπομπούκο...να χαρακτηρίζετε σε τηλεοπτική εκπομπή τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τα διόδια ως "Κομμουνιστές"...λες και όρος αυτός είναι αρνητικός!!!!!Από πού και ως πού;;;Όποιος δεν συμφωνεί με μας στην πυρά...Ετσι ασκείς το λειτούργημα σου...με τέτοιες δηλώσεις...
Το ξέρω ότι και μόνο στη σκέψη να ήσουν από μια μεριά στον Έβρο που κατασκευάζεται ο περίφημος φράχτης κατουριέσαι από χαρά.
Και οι κομμουνιστές δεν σε συμπαθούν αλλά δεν τους έχω ακούσει ποτέ να χαρακτηρίσουν μερίδα κόσμου που διαμαρτύρεται ως φασίστες.
Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το πόσο μίσος κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος...και σε κάθε ευκαιρία το επιδεικνύει χρησιμοποιώντας τον υψηλότερο τόνο που διαθέτει η φωνή του.
Οι καλοί δεξιοί,κεντρώοι άντε και σοσιαλιστές(επειδή χαρίζει η ομάδα...) και οι κακοί κομμουνιστές!!!Τα αποβράσματα της κοινωνίας που θέλουν να τα καταλύσουν όλα.
Και επειδή σε ενοχλούν οι απόψεις τους πρέπει να χτυπιέσαι σαν τρελός;;Πόσο κομπλεξικός είσαι και δεν μπορείς να ανεχθείς αντιλήψεις διαφορετικές από τις δικές σου;Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται κάτι διαφορετικό αλλά όχι να φτάνεις σε τέτοιο σημείο!!
Όλοι όσοι διαμαρτύρονται είναι κομμουνιστές και δεν ξέρουν τι τους γίνεται...Μα ποιον μου θυμίζει;;Ποιον;;
Μπουμπούκος λοιπόν...αυτός που εκφράζει την δημοκρατία...αυτός που θεωρεί κομμουνιστές τους ανθρώπους που εκφράζουν την αντίθεση τους σε μέτρα που τους καταπνίγουν!!!!!!
Έτσι για να γουστάρουμε...

Εκ της διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου