4/1/11

Μενού με ολίγη από Πάγκαλο και υστερόγραφα

Για πρώτο πιάτο ή starter όπως θα λέγαμε στα αγγλικά(τςςς) σας έχω ευχές:Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!!Ελπίζω το 2011 να είναι καλύτερο(;;;)από το 2010...
Μεταξύ μας δεν έχουμε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο της ημέρας...
Χαμός!!!Ξεσηκωμός!!!Όλοι εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τα όσα είπε και συνεχίζει να λέει.Γενικά θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε μπαρούφες,βλακείες ή με όποια άλλη "κακή" λέξη που δικαιολογημένα βγαίνει από το ούτως ή άλλως πλούσιο λεξιλόγιο μας.

"Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν" όπως ανέφερε σε διάλεξη στην Οξφόρδη τον Μάιο.
Ποιος μετέδωσε την διαφθορά στους πολίτες ρε μεγάλε;Ποιοι έταζαν στον κόσμο λαγούς και πετραχείλια εδώ και δεκατίες με αντάλλαγμα την ψήφο του;Σωστά λες όμως ότι δεν γίνεται στρατολόγηση στον δρόμο...γίνεται στα γραφεία σας...Γιατί καταφέρατε να εμποτίσετε τον χαρακτήρα των πολιτών,αν όχι όλων ενός μεγάλου ποσοστού, με την διαφθορά σας...Πως γίνεται να έχουμε παραπάνω δημοσίους υπαλλήλους από χώρες που είναι πολυπληθέστερες;Πριν από τις εκάστοτε εκλογές πήγαινε ο καθένας και ζήταγε μια θεσούλα,όπως εύστοχα την ονόμαζαν στις ελληνικές ταινίες,και εσείς του υποσχόσαστε ότι θα τοποθετηθεί στο δημόσιο αν βέβαια τον ψήφιζε...
Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος-αποτυχία της φύσης χαρακτήρισε τους επαναστάτες του '21 ως ένα "μάτσο αγράμματους και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι γι' αυτό το λόγο (επειδή ήταν αγράμματοι) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία."
Ναι κύριε ήταν αγράμματοι και αδαείς χωριάτες..αλλά είδαμε και τους μορφωμένους τι έκαναν μέχρι τότε...επίσης είδαμε και τους !@#$%^&* παπάδες που δεν ήθελαν την επανάσταση γιατί τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Οθωμανούς και την είχαν καταβρεί...στο διάολο αυτοί!!!
Άνθρωπε βουβάλι σε αυτούς τους αγράμματους.που είχαν το σθένος να αποτινάξουν τον ζυγό που βάραινε για 400 χρόνια τον ευλογημένο αυτό τόπο, χρωστάς το ότι μιλάς ελληνικά σήμερα και όχ τούρκικα ή καποια άλλη γλώσσα...
Για επίδορπιο σας έχω το εξής:"Οι νεοέλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή"...Κατά την γνώμη μου είναι ψευδαίσθηση γιατί έχουν περάσει 2,5 χιλιάδες χρόνια από μια εποχή που ήταν και ή ίδια αρκετά διεφθαρμένη,καθώς πίσω από την απαστράπτουσα δημοκρατική βιτρίνα κρυβόταν ένα σάπιο σύστημα...Όμως γιατί οι νεοέλληνες αισθάνονται έτσι;Μήπως γιατί οι πρόγονοι τους δεν προσέφεραν κάτι στον τόπο για να θυμούνται οι νέοι παραμόνο τον έκαναν χειρότερο;;;Γι αυτό στρέφονται σε αυτές τις ψευδαισθήσεις...

Υ.Γ.1 Κάνει μπαμ η προσπάθεια αποπροσανοτιλισμού του κόσμου από τα σημαντικά που έρχονται με την χρήση του δεύτερου τη τάξη μέλους της κυβέρνησης και των ηλιθιοτήτων που ξεστομίζει.
Υ.Γ.2 Δεν είναι χαζός ο χοντρός.Πρόκειται για έναν πανέξυπνο άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται.Γι αυτό χρησιμοποιείται κιόλας για να εξοργίσει τον κόσμο με τα λεγόμενα του μεταφέροντας το ενδιαφέρον πάνω του.
Υ.Γ.3 Καλά θα κάνει ο κόσμος να μην βγάζει την ουρά του απέξω γιατί φέρει μερίδιο ευθύνης.
Υ.Γ.4 Θα θελα να ξερα πως θα αισθάνονταν οι δημόσιοι αν είχαν ένα βούρδουλα πάνω από το κεφάλι τους και αναγκάζονταν να δεχτούν σιωπηρά μειώσεις μισθών,μη πληρωμές υπερωριών κλπ. ενώ ταυτόχρονα να απειλούνται με απόλυση σε περίπτωση απεργίας.
Υ.Γ.5 Χέστηκε το κράτος για τις απεργίες των ΜΜΜ...ίσα ίσα που γλιτώνει μεροκάματα.
Υ.Γ.6 Να κόψουν τον κώλο από όλους τους υψηλόμισθους του δημοσίου που απλά δεν κάνουν τίποτα...
Υ.Γ.7 Για τον φράκτη του Έβρου θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα...

Εκ της διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου