6/8/10

What the hell are you waiting for?

Ξυπνάς ένα πρωί και αισθάνεσαι ότι το μυαλό σου έχει βαλθεί να σου αποδείξει ότι ο κόσμος γύρω σου έχει αρχίσει να καταρρέει.Χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος το υποσυνείδητο προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι όλα διαλύονται.
Και να πεις ότι είχε προηγηθεί κάτι;Το απόλυτο τίποτα!!
Μήπως εσύ ο ίδιος δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται;Μήπως έχεις αφεθεί και έχεις γίνει έρμαιο του "κακού" σου εαυτού;

Το αίσθημα ότι η ζωή σε προσπερνάει είναι τρομακτικό!!Μπορεί όλα αυτά να μην υφίστανται βέβαια..να είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας σου.
Δεν γίνεται όμως.Κάποιος λόγος θα υπάρχει.Όλα γίνονται για κάποιον λόγο...ή όχι;
Μήπως πρόκειται για ένα εσωτερικό καμπανάκι που χτυπάει επανειλλημένα για να σε ξυπνήσει από τον λήθαργο;Να μου πει κανείς πάιζει ρόλο και η ζέστη που είσαι σαν μαστουρωμένος.
Όχι όμως δεν φταίει η ζέστη.Φταις εσύ ο ίδιος που νομίζεις ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους και στην ώρα τους.Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν εφαρμόζεις αυτό που για σένα είναι μέγιστη αρχή!!Το γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι ορίζουμε την τύχη μας με τις πράξεις μας!!!Ποια μοίρα και βλακείες;!
Και είναι πολύ ζόρικο να βλέπεις ότι αυτά που εσύ πιστεύεις στην ουσία τα προσπερνάς και αφήνεσαι.
Επίσης είναι πολύ ζόρικο να προσπαθείς να "βάλεις μπρος την μηχανή" ξανά και να αισθάνεσαι ότι σε κρατάει κάτι.Τι είναι αυτό το κάτι όμως;Δεν είναι τίποτα!!
Γι' αυτό μεγάλε βάλε τα πράγματα στην σειρά που θες εσύ!!Ξεκίνα επιτέλους!!Τι περιμένεις;;;Θα σε πάρει ο χρόνος αμπάριζα και μετά έχει ομοιπαθητική στον τοίχο!!
Υπερασπίσου επιτέλους τις αρχές σου και κάνε πέρα το διαολάκι που όπως στα καρτούν εμφάνιζεται στον αριστερό ώμο και σε προτρέπει να ακολουθήσεις τον λάθος δρόμο.Το αγγελάκι που έχει ξελαρυγγιαστεί απ' τα δεξιά δεν το ακούς;;
Σαν ακυβέρνητο πλοίο είσαι!!Που όμως πρέπει να ξαναβρεί την σωστή ρότα γιατί έτσι όπως πάει θα χτυπήσει στα απόκρημνα βράχια και θα βυθιστεί.
Ώρα λοιπόν να γίνεις σωστός καπετάνιος και να πιάσεις το τιμόνι.Θα βρεις και εμπόδια στον δρόμο σου αλλά ξέρεις ότι η ζωή είναι γεμάτη από αυτά και οφείλεις να τα προσπεράσεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Τι περιμένεις;;
Πάτα το on!!
Χάραξε νέα διαδρομή,σωστή αυτή την φορά,και ακολούθα την...μην σκέφτεσαι την κούραση,ψυχολογική ή σωματική,είναι κάτι το αναπόφευκτο...Έχεις το potential που θα έλεγε και κάποιος φίλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου